elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP fitxa a Ismael Minguet per a encapçalar la llista del PP per Xilxes

El PP fitxa a Ismael Minguet per a encapçalar la llista del PP per Xilxes
  • El PP de Xilxes aclama al que va ser primer tinent d'alcalde en el mandat 2011-15 per a liderar “la recuperació de Xilxes”. “Tot el que mereix el meu poble està per arribar a partir del 28 de maig”

El Partit Popular de Xilxes ha fitxat a Ismael Minguet Teresa com a candidat per a encapçalar la llista dels populars per a les pròximes eleccions del 28 de maig. Així ho ha decidit la formació local en un acte que va tindre lloc ahir dilluns a Xilxes i que va acordar per aclamació situar al que fora primer tinent d'alcalde en el mandat 2011-15 com a alcaldable en els pròxims comicis municipals.

"És un honor i un privilegi comptar amb el suport dels meus veïns per a encapçalar aquest projecte. Una responsabilitat que assumisc amb el compromís d'aconseguir tot el que mereix Xilxes i posar fi a la sagnia de oportunitats, serveis i recursos que durant aquests anys s'han perdut per un govern incapaç de posar a Xilxes en el mapa".

Ismael Minguet pren el testimoni de Vicente Martínez Mus, actual portaveu i senador del PPCS, amb la il·lusió i l'energia de "treballar en equip per a sumar idees, propostes i iniciatives". "Aquest és un projecte de tots i compte amb tots per a aconseguir retornar al meu poble tot el que mereix".

I amb aquesta obstinació, Minguet anuncia la renovació d'una llista "amb la qual desitgem créixer i apassionar els nostres veïns amb les propostes que ens facen progressar, avançar i liderar. Perquè Xilxes mereix eixir de les ombres a les quals el PSOE li ha conduït i estem preparats per a aconseguir que brille perquè ha molt a dir i molt a aportar".

El nou candidat del PP a l'alcaldia de Xilxes ha agraït les mostres d'afecte, ànim i confiança mostrades pels seus companys de partit "als quals desitge que em traslladen totes les seues inquietuds, queixes i idees. Aquest partit és un partit ampli, divers i participatiu. Sense escolta no hi ha solució als problemes i ací estem per a treballar tots junts pel millor Xilxes que mereixem. El canvi ja és imparable", ha conclòs el candidat del PP a l'alcaldia.

Pujar