elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

FACSA i l'Ajuntament de Xilxes activen la campanya especial de control de plagues en la xarxa municipal de clavegueram

FACSA i l'Ajuntament de Xilxes activen la campanya especial de control de plagues en la xarxa municipal de clavegueram

    L'Ajuntament de Xilxes i FACSA han posat en marxa un any més la campanya especial de desratització i desinsectació en la xarxa municipal de clavegueram amb l'objectiu de prevenir la possible proliferació de plagues de rates i insectes.

    Els treballs de fumigació, que s'estan duent a terme en el poblat marítim i el nucli urbà de la localitat, consisteixen en l'aplicació de diversos tractaments preventius, que combinen la polvorització dels punts clau dels col·lectors d'aigües residuals amb la instal·lació d'esquers rodenticidas, a fi de garantir una total efectivitat.

    Per part seua, tant el consistori com FACSA, han volgut traslladar als veïns i veïnes del municipi un missatge de tranquil·litat i normalitat davant la situació d'excepcionalitat que vivim, assegurant que aquesta campanya "té un caràcter preventiu i és necessària per a garantir que, la proliferació de plagues, no ocasionen molèsties en la localitat".

    De la mateixa manera, han recordat que els ciutadans i ciutadanes poden contactar amb l'oficina d'atenció al client de FACSA o amb l'Ajuntament davant un possible cas de proliferació de rates o insectes, a fi que es duga a terme un reforç especial en la zona afectada.

    Pujar