elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP complix amb Xilxes i liquida el deute d'un milió d'euros que el PSOE va deixar a l'ajuntament

El PP complix amb Xilxes i liquida el deute d'un milió d'euros que el PSOE va deixar a l'ajuntament
  • El president local del PP, Vicente Martínez Mus, afirma que amb Minguet es garantixen “les inversions que reclama el municipi i la contenció de la pressió fiscal”

El Partit Popular de Xilxes ha liquidat el deute d'un milió d'euros que els veïns van heretar del PSOE i ha garantit a les famílies “els servicis que mereixen sense pujar la pressió fiscal. Hem aconseguit lliurar al municipi del llast d'un préstec partix del qual va ser destinat a reparar la passarel·la de la platja, que mai deguérem assumir”.

Així ho ha considerat el president local del PP, Vicente Martínez Mus, qui ha posat en valor a l'alcalde de la localitat, Ismael Minguet, que ha reconegut que en 10 mesos de govern al capdavant del consistori “desfer-nos d'esta càrrega era un objectiu clar”. “Ho hem aconseguit amortitzant els 975.995 euros que el PSOE ens va deixar com a herència”, Un préstec “que, entre altres objectius, va ser dirigit a l'execució de la passarel·la de la platja que Xilxes mai hauria d'haver finançat de la butxaca dels veïns, perquè és una competència directa del Ministeri de Transició Ecològica”.

En el PP, “apliquem una gestió eficaç i continguda de la despesa, treballant per a garantir servicis als ciutadans i sense incrementar la pressió fiscal. Sense perdre de perspectiva cap de les necessàries inversions que ha de tindre Xilxes per al futur i millorant tots i cadascun dels servicis públics dels quals poden gaudir els ciutadans”, ha declarat Martínez.

Amb el deute a zero, “l'objectiu ara és desenvolupar noves oportunitats a l'entorn del municipi sense que això repercutisca en la butxaca dels veïns”, explica Minguet. “És un èxit de tots poder aconseguir este escenari, perquè encara que endeutar-se és una bona opció per a aconseguir inversions, ho és quan estes inversions són competència municipal, no per a pagar obligacions d'uns altres com va ocórrer amb la passarel·la de la platja que es va pagar a través d'este préstec”.

Finalment, Martínez Mus ha assenyalat que “el treball continua”. “Volem complir el nostre programa electoral i connectar el poble i la platja amb un carril ciclista i per als vianants i construir l'edifici esportiu en la zona de l’alter. A més, volem fer realitat altres tants projectes que formen part del programa de govern. Perquè hem vingut a la política per a complir”, ha manifestat el president local del PP a Xilxes.

Pujar