elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença el programa de millora del rendiment acadèmic dirigit a l'alumnat de 1r d'ESO a Xilxes

Comença el programa de millora del rendiment acadèmic dirigit a l'alumnat de 1r d'ESO a Xilxes
  • L'horari és tots els divendres de 17h a 18h a l'Aula de Formació de l'Edifici Teatre Municipal, lloc on s'ha de formalitzar la inscripción

L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat un nou programa de millora del rendiment acadèmic dirigit a l'alumnat de 1r d'ESO, amb l'objectiu de prestar un servei d'orientació i adaptació en la transició a l'etapa de secundària. L'horari serà tots els divendres lectius de 17 a 18 hores a l'Aula de Formació de l'Edifici Teatre Municipal del Carrer Simancas. Actualment també està en marxa un programa educatiu lingüístic disponible per als estudiants de primària.

Les dificultats derivades del pas de Primària a ESO fan necessària la creació d'un projecte contra el fracàs escolar i de millora del rendiment davant la falta de motivació o desinterés comuns en aquesta fase escolar. Per això, a través d'aquest sistema de reforç, el professorat impartirà diverses tècniques i estratègies per a afrontar l'estudi de manera eficaç.

El mètode d'aprenentatge comprendrà diferents activitats per a millorar la velocitat i comprensió lectora, així com tàctiques per a sintetitzar textos, resumir, esquematitzar o realitzar mapes conceptuals. De la mateixa manera, en les classes s'ensenyaran trucs per a millorar la memòria, formes d'estudi, preparació d'exàmens o l'elaboració i redacció de temes escrits d'una forma didàctica i sota unes assignatures bàsiques com són biologia, geografia i història.

La inscripció es realitzarà de manera presencial a l'aula on s'impartiran les classes. Per a més informació consultar en l'apartat d'educació de la pàgina web de l'Ajuntament.

Pujar