elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàbia llança 7.034 bons subvencionats al 50% per a que la població gaste en comerços i serveis locals

  • Els bons són de 40 euros (cada veí pot adquirir dos com a màxim)

L'Ajuntament de Xàbia celebra aquest divendres un ple extraordinari per a aprovar les bases dels “bons recuperem” que es posaran en circulació durant el mes d'octubre per a estimular el consum i la despesa física en els comerços i altres serveis de Xàbia, a més de fer costat a les economies domèstiques.

Aquests 7.034 vals de compra subvencionats al 50% es llançaran a partir del 7 d'octubre a través de una plataforma especifica. Tindran un valor de 40 euros, però el comprador pagarà només 20 euros, subvencionant l'Ajuntament els 20 euros restants.

Cada ciutadà –empadronat a Xàbia- podrà comprar un màxim de dos bons, que rebrà́ per correu electrònic en format electrònic i que podrà gastar entre el 7 al 24 d'octubre en els establiments del municipi que s'adherisquen a la campanya.

La iniciativa compta amb una subvenció de 140.688 euros per part de la Diputació d'Alacant inclosa en la línia d'ajudes per a campanyes de foment del consum.

Una vegada aprovades les bases, en els pròxims dies està previst iniciar la campanya d'adhesió dels establiments, un tràmit que podrà realitzar-se des de l'endemà de la publicació de les presents bases en el BOP Alacant i fins al 6 d'octubre a través de la seu electrònica.

Els bons comerç només podran gastar-se en el comerç local físic, un sector fonamental per a l'economia local i per al dinamisme social, a més de garantia de qualitat, i atenció pròxima.

Pujar