elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàbia Folk tanca amb gran èxit l'edició 2024

Xàbia Folk tanca amb gran èxit l'edició 2024
  MÉS FOTOS
  Xàbia Folk tanca amb gran èxit l'edició 2024 - (foto 2)
  Xàbia Folk tanca amb gran èxit l'edició 2024 - (foto 3)
  Xàbia Folk tanca amb gran èxit l'edició 2024 - (foto 4)

  El festival Xàbia Folk ha tancat el seu 22 edició amb gran èxit d'assistència de públic als quatre concerts del programa celebrat durant aquest cap de setmana.

  El divendres al migdia va ser el concert per als escolars de la mà de Pep López i Sopars de Duro en la pista del Col·legi Port de Xàbia, a la nit, va ser el moment de Sons d’Embat en la carpa de la plaça de la Constitució. Ja el dissabte, Alicornio va fer les delícies del públic a la Casa de Cultura i les veus femenines d'Acetre van fer el propi a la nit. El festival va concloure amb el concert íntim de Bruel, en l'Ermita de Santa Llúcia.

  La regidora de Cultura, Mavi Pérez, ha destacat l'alta qualitat dels grups que han participat en aquesta edició del certamen, així com la resposta que ha tingut el públic a la programació.

  Pérez ha recordat que Xàbia Folk “té un nom ja” en el panorama de la música d'arrel d'Espanya i la prova ha sigut que els grups que han vingut enguany en les seues paraules de presentació van comentar “que tenien ganes de venir a Xàbia” i que “per fi els cridaven per a actuar a Xàbia”.

  Finalment, l'edil ha posat en valor el treball que realitza la Romàntica del Saladar per a tirar avant aquest festival, en coordinació amb l'equip de la regidoria de Cultura.

  Pujar