25 de setembre de 2020 25/9/20

Xàbia convoca el tercer concurs comarcal de monologuistes amateurs associat a Dijous de Comèdia

Xàbia convoca el tercer concurs comarcal de monologuistes amateurs associat a Dijous de Comèdia - (foto 1)
  • El cicle d'humor tornarà al gener a la programació cultural

La regidoria de Cultura de Xàbia ja ha obert el termini per a inscriure's en el tercer concurs comarcal de monologuistes amateurs que està associat al cicle Dijous de Comèdia.

Des del departament que coordina el regidor Quico Moragues animen a participar a tots els que tinguen el cuquet de provar els seus dots d'humorista davant un públic lliurat com el qual els dos últims anys ha omplert sessió després de sessió d'aquesta acció que va nàixer per a dinamitzar la vida cultural de Xàbia durant l'hivern i descobrir nous talents locals.

Com en les dues anteriors edicions, els participants actuaran al costat d'actors professionals del cicle, sempre en dijous a la vesprada (de forma alterna en la sala polivalent del Portal del Clot o la biblioteca de Duanes). El públic els atorgarà una votació i els tres amb més punts participaran en la final, prevista a l'aire lliure i dins del programa de les festes de Fogueres i en la qual hi haurà premis en metàl·lic.

Els interessats poden passar-se per la Casa de la Cultura de Xàbia ( en la Plaça de Baix) o enviar un correu electrònic a cultura@ajxabia.org

Dijous de Comèdia començarà al gener i seguint la seua rutina tindrà entrada gratuïta fins a completar aforament, participant el públic a més en un sorteig d'un sopar per a dos gràcies a la col·laboració de les associacions Xàbia Històrica i Xàbia Port, que els dies de monòlegs ofereixen en nombrosos locals menús especials

Les dues primeres edicions han sigut tot un èxit, aconseguint un públic total d'al voltant de 5.000 persones i actuacions de gran nivell.

Pujar