elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàbia convoca el concurs per a contractar al responsable de gestió de la Unitat de Conductes Addictives

Xàbia convoca el concurs per a contractar al responsable de gestió de la Unitat de Conductes Addictives

  La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia ha llançat la convocatòria del concurs públic per a la contractació d'un especialista que assumisca la gestió de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) durant els dos pròxims anys, amb possibilitat de pròrroga altres dues més.

  Els plecs han sigut publicats en la Plataforma de Contractació de l'Estat i tenen un pressupost anual de 40.000 euros (sense incloure l'IVA), i el començament del servei es preveu per a mediats d'octubre.

  En concret aquest servei es refereix al desenvolupament i execució de les polítiques i accions preventives d'addiccions a Xàbia, que haurà de ser executat per un Psicòleg. Un professional que haurà d'acreditar, remarquen els plecs, una formació específica igual o superior a 300 hores, reconeguda oficialment en l'àmbit de l'atenció i/o prevenció de les drogodependències i trastorns addictius.

  Els plecs, així com el detall relatiu als terminis de presentació de les ofertes i altres dubtes que puguen sorgir, es poden consultar en la Plataforma de Contractació o contactant amb la regidoria de Serveis Socials i/o l'àrea de Contractació de l'Ajuntament de Xàbia.

  (Enllaç: https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=RTCoPPcjeIpSYrkJkLlFdw%3D%3D )

  Pujar