elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàbia rep aquest dimecres la Torxa dels Minijocs de la Marina Alta

  Aquest dimecres arribarà a Xàbia la Torxa dels XIV Minijocs Olímpics de la Marina Alta.

  Seran els representants de Xàbia (xiquets i xiquetes de 12 i 13 anys) els que acompanyen a la torxa des de la pista d'atletisme fins a l'Ajuntament en una cercavila festiva per a donar a conéixer a la població aquesta competició comarcal. La desfilada eixirà a les 18 hores i recorrerà els carrers Ramón Llidó, Verge de la Mercè, Ronda Sud, Ronda Colón, placeta del Convent, Príncep d'Astúries, plaça Marina Alta, Tossal de Dalt, Sant Marcos i Plaza de l'Església. En la placeta del Convent i en la fi del trajecte les gimnastes del Club Rítmica Xàbia faran una xicoteta actuació.

  Després la comitiva serà rebuda per les autoritats municipals a les portes de l'Ajuntament, on llegiran el manifest.

  Segons dades facilitades pel departament, la delegació de Xàbia estarà composta per més de 250 esportistes en disciplines com a atletisme, basket, BTT, escacs, futbol, futbol sala, gimnàstica rítmica, handbol, karate, pàdel, tennis i voleibol dels clubs Club Esportiu Llebeig, Club Bàsquet Juventut Xàbia, Club d'Escacs Xàbia, CD Jávea, CD Montgo, Club Gimnàstica Rítmica Xàbia, Club Handbol Xàbia, Club Karate Washinkai Xàbia, Acadèmia de Tennis Ferrer, Club Voleibol Xàbia i les Escoles Municipals Xàbia Esports.

  Els Minijocs, que compleixen la seua catorzena edició, se celebraran enguany a Pego entre el 19, 20 i 21 de maig i comptaran amb la participació de 17 municipis de la Marina Alta.

  Pujar