elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàbia adjudica el servei d'esterilització de colònies de gats

Xàbia adjudica el servei d'esterilització de colònies de gats

  La regidoria de Benestar Animal, que dirigeix Fátima Jarjor, ha adjudicat el contracte de control de les colònies de gats mitjançant l'esterilització de la mà d'un veterinari.

  El contracte ha sigut adjudicat a un dels veterinaris locals qui va oferir un 5% de descompte en els preus unitaris del servei: esterilització dels gats mascle, les femelles i la implantació del xip.

  Aquest contracte es desenvoluparà durant els pròxims 8 mesos i suposarà un desemborsament màxim de 38.000 euros, que s'abonarà en funció dels serveis que realitze l'adjudicatari cada mes.

  Després de l'adjudicació d'aquest contracte, la regidora de Benestar Animal, Fátima Jarjor, ha remarcat que es una mostra el compromís del govern local amb el control de les colònies de gats del municipi, un treball en el qual les associacions de voluntaris també compleixen un paper fonamental.

  D'altra banda, l'edil al costat de l'equip tècnic de la regidoria, treballa ja en l'elaboració d'uns plecs per a l'assistència veterinària i servei d'urgències, uns treballs per als quals ha comptat amb l'assessorament dels veterinaris locals.

  Pujar