elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vuit dones referents de Xàbia participen en una taula redona en el marc del 8M

Vuit dones referents de Xàbia participen en una taula redona en el marc del 8M

    La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Xàbia ha organitzat amb el Rotary Club la taula redona “Dons de Xàbia” en el marc de la programació amb motiu del 8M que comptarà amb la presència de 8 dones del nostre municipi que han destacat en el seu sector per ser referents per a tots.

    La taula redona serà el 9 de març, se celebrarà a la sala del Museu Soler Blasco a partir de les 11 hores, comptarà amb obertura de la regidora d'Igualtat, Fátima Jarjor, la presidenta del Rotary Club Xàbia, Andrea Salern i la clausura serà a càrrec de l'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona.

    En la primera xarrada conversaran Isabel Moreno, directora del Col·legi Port de Xàbia; Isabel Martí, directora artística del Grup de Danses Portitxol; Lola Ivars, agent de la Policia Local de Xàbia i Guiomar Ramírez-Montesinos, fundadora del periòdic local ‘Xàbia al dia’.

    En la segona, participaran Ana Vasbinder que fóra regidora de Cultural de l'Ajuntament i directora de Relacions Institucionals i Comercial del grup HCB; María Ángeles Mulet, directora del Laboratori Mulet Cholbi; Rosa Torres, empresària de Xàbia i Natalia Moskalenko, presidenta de la Fundació Cultura Contra les Bales.

    Pujar