elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Visita d'alumnes de l'IES La Mar de Xàbia

Visita d'alumnes de l'IES La Mar de Xàbia

    Un grup d'alumnes de Batxillerat de l'IES La Mar de Xàbia han visitat aquest matí l'ajuntament i han pogut conèixer de la mà de l'alcaldessa, Rosa Cardona, el funcionament de l'Ajuntament, així com la composició i funcionament del ple de la corporació.

    Els alumnes eren de Primer de Batxillerat dels grups de Ciències i Humanitats, ajunte el seu professor, José Erades. En un torn de preguntes els alumnes s'han interessat per l'habitatge protegit o el transport públic; per la seua part el propi Erades, va demanar a l'alcaldessa, que els pressupostos municipals destinen una partida del 0,7% a la cooperació al desenvolupament.

    L'alcaldessa va contestar als estudiants amb les propostes que té el govern local en aqueixes dues matèries i els va demanar que siguen responsables en el consum de l'aigua.

    Després de la visita a l'Ajuntament, els alumnes s'han fet una fotografia amb l'alcaldessa, i s'han desplaçat a l'església de Sant Bartolomé per a continuar amb la seua excursió pel centre històric de Xàbia.

    Pujar