elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | La traca més cara: els autors d'encendre-la acaben detinguts després de cremar-se 34 vehicles a Xàbia

VÍDEO | La traca més cara: els autors d'encendre-la acaben detinguts després de cremar-se 34 vehicles a Xàbia

  La Guàrdia Civil ha detingut als presumptes autors de l'incendi ocorregut en un aparcament de vehicles de la localitat de Xàbia, en el qual van cremar 34 vehicles, molts dels quals van quedar completament calcinats.

  Ahir dijous 23 de maig, la Guàrdia Civil de Xàbia va detindre a dos homes de 45 i 53 anys, de nacionalitat espanyola com a presumptes autors d'un delicte de danys per imprudència greu.

  Els fets van ocórrer el passat 18 de maig, en l'aparcament pesquer de Xàbia, quan es va ocasionar un incendi que per acció del vent es va propagar ràpidament, afectant 34 vehicles estacionats.

  Diverses dotacions de bombers van aconseguir extingir l'incendi a les 15 hores, no obstant això, molts dels vehicles van quedar completament calcinats.

  Una vegada recaptades i analitzades totes les proves, l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil de Xàbia va esbrinar que dos persones que es trobaven en els voltants per haver acudit a la celebració d'un esdeveniment, havien pres una traca de focs artificials en aparcament, cremant un dels cotxes, expandint-se les crides a gran velocitat per la proximitat a altres vehicles, i donades les circumstàncies meteorològiques del moment.

  Per este motiu, han sigut detinguts els dos homes, als quals se'ls imputa un delicte de danys per imprudència greu, després de llocs a la disposició del Jutjat de Dénia, han quedat en llibertat, a l'espera de juí ferm.

  Pujar