elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cat Squirrel, Travelling’ Brothers i Nasty Boogie conformen el cartell de l'II Arenal Blues de Xàbia

Cat Squirrel, Travelling’ Brothers i Nasty Boogie conformen el cartell de l'II Arenal Blues de Xàbia
  MÉS FOTOS
  Cat Squirrel, Travelling’ Brothers i Nasty Boogie conformen el cartell de l'II Arenal Blues de Xàbia - (foto 2)

  El festival Arenal Blues, organitzat per la regidoria de Cultura, que dirigix Mavi Pérez i l'associació XaBlues, arriba a Xàbia en la seua segona edició els dies 14, 15 i 16 de març al passeig del tennista David Ferrer (passeig de l'Arenal).

  Els concerts s'han repartit al llarg de tot el passeig, amb tres escenaris: el primer està situat al costat de l'Oficina de Turisme, el segon al costat de la “Pizzeria Pepa” i el tercer en el pàrquing sud del passeig (al costat de l'antic masymas).

  El festival comença el divendres 15 de març a les 17.00 hores amb SA For Dixieland Band; a les 19.00 hores Ibai García Blues Project i el tancament serà a càrrec de Cat Squirrel a partir de les 20.30 hores.

  El dissabte 16 de març hi haurà dues sessions, al matí i a la vesprada. A les 12.00 hores actuarà Jonás Molina Band i a les 13.30 hores serà el torn de Txus Blues & César Canut. A la vesprada, a les 17.30 hores Slideboy Hortes & His Blues Buddies (guanyador del concurs previ Arenal Blues Way); a les 19.00 hores Wax Boggie. El dissabte el cartell el tanca a les 20.30 Travellin’ Brothers.

  El diumenge serà l'últim concert amb Nasty Boogie a les 12.30 hores.

  Pujar