elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El restaurant Convent aconsegueix el premi a la millor tapa de Tasta Xàbia

El restaurant Convent aconsegueix el premi a la millor tapa de Tasta Xàbia
  MÉS FOTOS
  El restaurant Convent aconsegueix el premi a la millor tapa de Tasta Xàbia - (foto 2)

  El restaurant Convent de Xàbia ha aconseguit el primer premi en el concurs promogut per la regidoria de Dinamització Econòmica i la Federació d'Organitzacions de Xàbia (FORXA) dins de la campanya Tasta Xàbia, que s'ha desenvolupat durant aquest mes de maig en els negocis d'hostaleria de la vila.

  Han sigut els veïns, veïnes i clients els que han triat la “Carxofa rosta” del restaurant Convent com la millor tapa de les 23 que participaven en el concurs. Va rebre 499 vots. En segona posició va quedar el restaurant Embruix amb la seua “Delícia de carxofa” (344 vots) i tercer ha sigut la “Costella a baixa temperatura en el seu suc amb moniato” (307 vots).

  En total més de 1300 persones es van descarregar l'aplicació Rutappa i van votar les diferents tapes que participaven en el concurs. Entre totes elles, es va realitzar un sorteig de tres xecs regal per a gastar en els comerços associats. Els guanyadors han sigut Gema Jiménez, Marcos Reig i Martyna Warcholinska.

  L'alcaldessa, Rosa Cardona i el regidor de Dinamització, Juanlu Cardona han lliurat els guardons al Convent i a una de les guanyadores dels usuaris, Martyna Warcholinska aquest matí en el propi restaurant.

  Cardona ha destacat la “altíssima qualitat” de la gastronomia que han participat en aquest certamen, unes tapes que s'han preparat “amb el producte local” i tots han “demostrat el bé que es treballa en els nostres restaurants”.

  Pujar