elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Reconeixement a les ballarines d'Endanza i els karatekes de Washinkai

Reconeixement a les ballarines d'Endanza i els karatekes de Washinkai
  MÉS FOTOS
  Reconeixement a les ballarines d'Endanza i els karatekes de Washinkai - (foto 2)
  Reconeixement a les ballarines d'Endanza i els karatekes de Washinkai - (foto 3)
  Reconeixement a les ballarines d'Endanza i els karatekes de Washinkai - (foto 4)
  Reconeixement a les ballarines d'Endanza i els karatekes de Washinkai - (foto 5)
  Reconeixement a les ballarines d'Endanza i els karatekes de Washinkai - (foto 6)

  El saló de plens va acollir aquest dimecres una recepció a les ballarines de l'Acadèmia Endanza Xàbia i els karatekes del Club Washinkai Xàbia pels èxits aconseguits en els últims mesos.

  En el cas del Club Washinkai Xàbia:

  Salva i Pedro Palleja Cardona, van ser campió i subcampió de la lliga de Per a-Karate de la Comunitat Valenciana en la categoria K-23

  En el cas de l'Acadèmia Endanza:

  Nivell avançat Dansa fusió amb la coreografia Welcome to Pandora: classificades les 4 d'Europa al novembre de 2023 a tan sols 0,5 punts de les segones: Chloe Bunn; Kamyla Damiano, Tania Ferrer, Sofía Sánchez, Yelitza Aranzazu, Zuzanna Jasinska, Mar Palacios, Cristina Nikopolou, Sofía Clark, Aroa Marzal, Ariadna Moscardó, Sarah Cardona i Tess Droste.

  També van ser reconegudes Kornelia Lipka, Blanca Díaz i Neus Palacios, per la seua participació en aquesta cita europea en la categoria indivual.

  Nivell avançat Hip-Hop amb la coreografia Jokers: Campiones d'Europa al novembre de 2022 amb felicitació especial del jurat i premi especial per ser una de les millors coreografies del concurs: Chloe Bunn, Kamyla Damiano, Tania Ferrer, Sofía Sánchez, Yelitza Aranzazu, Marisol Ponce, Estela Gualda, Zuzanna Jasinska, Eva Gil, Karen Tipan, Celia Devesa.

  En l'acte l'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona, i el regidor d'Esports, Toni Molina van lliurar un obsequi als entrenadors d'aquests joves esportistes, Carmen Villanueva i Geovanny Sánchez, per la seua dedicació i esforç perquè aquests joves de Xàbia hagen aconseguit metes tan altes.

  Pujar