elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor ofegat un home de 54 anys mentre bussejava a Xàbia

Mor ofegat un home de 54 anys mentre bussejava a Xàbia
  • L'autòpsia rellevarà les causes de l'ofegament de la sisena persona que mor en la costa valenciana aquest 2021

Trista notícia l'ocorreguda a Xàbia aquest matí quan un home de 54 que estava bussejant ha mort ofegat en una cala d'aquesta localitat alacantina.

A les 12.10 hores s'ha sol·licitat la intervenció del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències per a assistir a un home que estava bussejant i li havien tret inconscient de l'aigua en la cala Blanca de Xàbia.

En l'avís s'indicava que el personal de socorrisme estava realitzant-li al bussejador les maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica. A l'arribada de la unitat del SAMU, l'equip mèdic ha continuat amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de recuperació però no hi ha hagut resposta. Però l'home de 54 anys havia mort.

L'autòpsia rellevarà les causes de l'ofegament de la sisena persona que mor a les platges valencianes aquest 2021, la segona a Xàbia on a primers de juny ja va morir una dona de 70 anys moria ofegada. Els anteriors han sigut a Finestrat el passat 21 de juny, al Pilar de la Foradada el passat 13 de juny, el 7 de juny a la platja del Grau de Gandia i al maig moria ofegat un octogenari a la platja de l'Alfàs del Pi i una altra persona a la platja de Moraira.

Pujar