elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obri la IX edició de les jornades salut de Xàbia

Obri la IX edició de les jornades salut de Xàbia
  MÉS FOTOS
  Obri la IX edició de les jornades salut de Xàbia - (foto 2)
  Obri la IX edició de les jornades salut de Xàbia - (foto 3)
  Obri la IX edició de les jornades salut de Xàbia - (foto 4)
  Obri la IX edició de les jornades salut de Xàbia - (foto 5)
  Obri la IX edició de les jornades salut de Xàbia - (foto 6)

  Des d'aquest matí se celebren a Xàbia les IX Jornades de la Salut organitzades per l'assemblea local de Creu Roja en coordinació de tots els organismes que treballen en el municipi per a transmetre hàbits saludables.

  Fins al divendres, alumnes de tots els col·legis del municipi passaran pel Portal del Clot, on s'han muntat stands informatius i es realitzen tallers de diferents temàtiques relacionades amb la Salut: la prevenció de conductes addictives, alimentació saludable, educació vial, sexualitat i esport.

  En aquestes jornades col·laboren personal del Centre de Salut de Xàbia, la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives, Policia Local, IES nº1, Marina Salut, l'Hospital Sant Carlos i voluntaris i voluntàries de Creu Roja.

  A més, el dijous 25 d'octubre, la plaça de l'Església es convertirà de 17'30 a 19'30 hores en un gran fòrum de salut, amb activitats de promoció de la salut per a la població general tals com un test de valoració nutricional (Índex de massa corporal, determinació del percentatge de greix i càlcul de la despesa energètica) o controls de tensió arterial i de glucèmia. També s'oferiran nocions d'educació nutricional especialment dirigides a la població infantil, a més de les activitats organitzades des de la regidoria d'esports.

  Tancarà aquesta trobada una conferència sobre un tema d'actualitat: "la mort sobtada en l'esport". Serà a les 19:30 en la Casa de Cultura a càrrec del doctor Francisco Clemente, metge esportiu i coordinador de la unitat mèdica esportiva de HLA de Sant Carlos i de l'esportista local i president del Club Llebeig, Antonio Soler.

  Pujar