elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mesures adoptades a l´Ajuntament de Xàbia front el COVID 19

Mesures adoptades a l´Ajuntament de Xàbia front el COVID 19

  L'Ajuntament de Xàbia, de cara a protegir la salut dels seus treballadors i poder garantir els serveis mínims de l'Administració Local, ha acordat tancar al públic les instal·lacions municipals, centralitzant l'atenció presencial en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC).

  No obstant això, es demana als ciutadans que per responsabilitat limiten les gestions presencials a assumptes urgents o inajornables i que  preferiblement utilitzen la seu electrònica o l'atenció telefònica. La centraleta municipal (965790500) es reforçarà a aquest efecte.

  Els treballadors municipals treballaran durant aquest episodi d'emergència sanitària a porta tancada guardant uns serveis mínims fixats per Secretària en coordinació amb cada àrea i que es decretaran en els pròxims dies. Estaran organitzats en torns de rotació perquè en cas de contagi i que, conseqüentment, l'entorn haja de guardar quarantena, no quede tot el departament compromès.

  Així mateix, en els casos tècnicament viables, es facilitarà el teletreball a tots aquells treballadors i treballadores amb menors al seu càrrec perquè puguen atendre'ls mentre dure el tancament de col·legis a la Comunitat Valenciana.

  L'alcalde, José Chulvi, ha qualificat la situació de “excepcional” i per tant, les mesures que s'han de recordar també són excepcionals amb dos objectius: alentir l'expansió del nou coronavirus, limitant la seua incidència, i protegir sobretot les persones més vulnerables: la gent gran i amb malalties cròniques

  Chulvi ha demanat a la població que “actue amb responsabilitat”, que siga conscient que per a aconseguir aquests objectius és imprescindible “que tots i totes posem de la nostra part i seguim tant les recomanacions en matèria d'higiene personal preventiva com limitant la vida social i l'assistència a actes concorreguts o grans reunions en espais tancats. Qui puga, que estiga a casa”.

  L'alcalde ha posat sobre la taula que, especialment a la nostra comarca, tenim una població prou envellida, molt vulnerable davant el nou coronavirus. També hi ha moltes persones que pateixen malalties cròniques. “Pensem en ells”.

  PER QUÈ S'HAN POSAT EN MARXA AQUESTES MESURES?

  L'Ajuntament de Xàbia ha adoptat mesures extraordinàries davant la situació d'emergència sanitària pel COVIP 19 per a contindre l'expansió del nou coronavirus, limitant la incidència, i protegir sobretot les persones més vulnerables: la gent gran i amb malalties cròniques.

  També protegir als treballadors municipals i poder garantir els serveis mínims de l'Administració Local. 

  QUINS EDIFICIS MUNICIPALS ESTAN TANCATS?

  Oficines de Turisme

  Instal·lacions esportives

  Àrea Econòmica

  Casa de la Cultura

  Serveis i Urbanisme

  Biblioteques

  Arxiu Municipal

  Conservatori Professional de Música

  Edifici Surco

  Museu Soler Blasco

  Salas d'exposicions

  Escoleta Municipal

  PlayJove

  Civic Punt

  DES DE QUAN?

  Aquestes mesures estaran vigents des del dilluns 16 de març i de manera indefinida fins que la situació sanitària permeta recuperar la normalitat.

  COM PUC CONTACTAR?

  Via telefònica i web:

  CENTRALETA: 96 579 0500

  WEB: www.ajxabia.com

  DIRECTORI: http://ajxabia.com/ver/2973/ayuntamiento.html

  POLICIA LOCAL 112 o 96 579 0081

  En cas d'haver de realitzar un tràmit presencial de manera inajornable ha de dirigir-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) en l'Avinguda Trenc d’Alba número 2

  Pujar