elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’expresident de la Generalitat Valenciana Ximo Puig presenta en Xàbia el seu nou llibre, “Una idea d’esperança”

L’expresident de la Generalitat Valenciana Ximo Puig presenta en Xàbia el seu nou llibre, “Una idea d’esperança”
  • L’acte serà dilluns a les 19.00h en el centre social de Duanes i comptarà amb el periodista Quico Arabí i el diputat José Chulvi

I després del daltabaix, l’esperança. Amb esta idea es presenta la darrera obra de l’expresident de la Generalitat Valenciana Ximo Puig, i actual ambaixador delegat permanent en París davant l’OCDE (Organización para la Cooperación y el Desarrollo Económico), en què aborda alguns dels principals eixos del seu pensament polític, progressista, social i federalista, centrat en els reptes que ha d’abordar la Comunitat.

L’acte el conduirà el periodista Quico Arabí (un dels millors coneixedors de l’actualitat política valenciana i autor dels llibres Ciudadano Zaplana i Los tentáculos del truhán) i comptarà amb la intervenció del diputat autonòmic i exalcalde de Xàbia, José Chulvi, un dels col·laboradors més pròxims del president Puig en les dos legislatures del govern del Botànic.

Per a Chulvi “este llibre és una oportunitat única per a endinsar-se en les idees, les conviccions i les propostes de futur de la persona que liderà el gran canvi dels valencians. Ximo Puig és un referent per a la socialdemocràcia espanyola no només per la seua gestió política, sinó sobretot per la solidesa del seu pensament i la necessària visió humanista que hi aporta. Fou amb ell que els valencians aconseguírem dur a terme la remuntada reputacional, el rescat de la nostra imatge i la bona marxa de la Comunitat. I ara esta «idea d’esperança» és una fulla de ruta sensata, integradora i molt recomanable per a continuar fent camí deixant de banda l’enfrontament i la immediatesa».

La presentació tindrà lloc el proper dilluns a les 19.00h en el centre social de Duanes i l’entrada és lliure.

 

Pujar