elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'equip de govern de Xàbia destaca la gran acollida dels bons consum

L'equip de govern de Xàbia destaca la gran acollida dels bons consum
  MÉS FOTOS
  L'equip de govern de Xàbia destaca la gran acollida dels bons consum - (foto 2)

  L'Ajuntament de Xàbia ha distribuït en menys d'una setmana un total de 2.390 bons de consum per valor de 100 euros i subvencionats al 50%. Es tracta del 85% dels 2.813 que s'havien posat a disposició ciutadana.

  El regidor de Foment Econòmic, Ximo Segarra, ha destacat la gran acollida d'aquesta iniciativa –subvencionada per la Diputació d'Alacant- per a incentivar les compres en el comerç local i al mateix temps, col·laborar amb les despeses nadalenques de les famílies. De fet, la mesura ha suposat una injecció directa de 239.000 euros en els més de 80 establiments participants, “una elevada participació que sens dubte ha contribuït a l'èxit d'aquesta segona campanya” ha considerat l'edil, qui també ha posat en valor el gran actiu que és per als municipis comptar amb un xicotet comerç local atractiu i variat.

  Finalment, Segarra ha volgut agrair al personal municipal de l'àrea de Foment Econòmic i Creama la implicació en aquesta campanya, ja que han obert tant als matins com a les vesprades per a facilitar als veïns la compra dels bons en temps rècord.

  Pujar