21 d’octubre de 2020 21/10/20

L'Ajuntament de Xàbia homenatja a la futbolista Gema Soliveres després de proclamar-se campiona d'Espanya sub 18

L'Ajuntament de Xàbia homenatja a la futbolista Gema Soliveres després de proclamar-se campiona d'Espanya sub 18 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Xàbia homenatja a la futbolista Gema Soliveres després de proclamar-se campiona d'Espanya sub 18 - (foto 2)
  L'Ajuntament de Xàbia homenatja a la futbolista Gema Soliveres després de proclamar-se campiona d'Espanya sub 18 - (foto 3)
  L'Ajuntament de Xàbia homenatja a la futbolista Gema Soliveres després de proclamar-se campiona d'Espanya sub 18 - (foto 4)
  L'Ajuntament de Xàbia homenatja a la futbolista Gema Soliveres després de proclamar-se campiona d'Espanya sub 18 - (foto 5)

  L'Ajuntament de Xàbia va obrir ahir les portes per a rebre a la futbolista Gema Soliveres Cholbi, qui s'ha proclamat campiona d'Espanya sub 18 amb la selecció valenciana de futbol. La jove, de 17 anys, va estar acompanyada per la seua família, amics i aficionats a l'esport que van omplir el saló de plens per a compartir aquest senzill homenatge.

  L'alcalde, José Chulvi, i el regidor d'Esports, Vicent Colomer, van destacar que Gema és un model de "talent, constància i esforç" per als joves de la vila. De fet, la placa que van lliurar a la futbolista com a record d'aquesta felicitació institucional i de l'estima i admiració del poble, ressenya que aquest exemple "és inspirador per a tots nosaltres i ens marca un camí de treball i constància".

  Chulvi va destacar a més que el títol obtingut té dues dimensions que la fan encara més especial, ja que ha sigut vestint la samarreta de la Selecció Valenciana i en categoria femenina. "Has posat llum en un esport en què habitualment les categories masculines es porten tota l'atenció. I és hora de dir que ja està bé. Que l'esport femení no és una curiositat o una "quota", sinó que és esplèndid en si mateix i ens pot alçar de la cadira i donar-nos totes les alegries que li demanem".

  Els responsables municipals van presumir que Xàbia és un poble de grans esportistes en quasi totes les disciplines. "Des d'avui el nom de Gema Soliveres Cholbi forma part d'aqueixa llista tan especial de persones que han portat el nom de Xàbia al llarg del món i ens han fet sentir molt orgullosos d'elles", va apuntar l'alcalde.

  Per la seua banda, la jove futbolista va agrair el suport tant de la Corporació com dels familiars i amics presents. "És un orgull poder estar ací avui, després d'haver complit un somni que portava temps perseguint, un premi esportiu i personal que és una recompensa a l'esforç i sacrifici".

  Soliveres forma part d'una família de Xàbia molt vinculada al futbol i que s'ha bolcat per a recolzar la carrera de la benjamina.

  Pujar