elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Àgora Actual festival es trasllada al Riurau d’Arnauda en la seua VII edició

L'Àgora Actual festival es trasllada al Riurau d’Arnauda en la seua VII edició
  MÉS FOTOS
  L'Àgora Actual festival es trasllada al Riurau d’Arnauda en la seua VII edició - (foto 2)
  L'Àgora Actual festival es trasllada al Riurau d’Arnauda en la seua VII edició - (foto 3)

  La programació de festivals culturals per a l'estiu de la regidoria de Cultura de Xàbia, que dirigeix Mavi Pérez, comença la primera setmana de juliol amb el festival Àgora Actual de l'1 al 3 de juliol.

  El festival es trasllada aquesta setena edició al Riurau d’Arnauda i fa una aposta per abordar les diferents cultures musicals del món a través de la percussió.

  La programació començarà el dia 1 en el passeig marítim de la platja de la Grava, amb un concert titulat “Metall Mediterrani” a càrrec dels solistes d'Àgora Actual fusionades amb les escultures sonores de Toni Marí, una proposta sonora que va debutar l'any passat durant la desfilada de moda dedicat a les pintures de Sorolla. La cita serà a les 20.00 hores.

  El dia 2 de juliol, s'ha programat una sessió matinal i una vespertina, totes dues en el Riurau d’Arnauda. A les 11 hores, hi haurà un passeig musical amb “Digraph Project”, amb obres d'Aperghis, Oliveira i Aguirre. Mentrestant, a la nit (22.30 hores), actuarà el grup “Neopercusión” (amb Juanjo Guillem al capdavant) i “African Group”. Amb un llibret compost de peces de Reich i obres tradicionals africanes.

  Finalment, el dia 3 a les 22.30 hores serà la clausura del festival musical amb “Projecte SOXXI & Ensemble Cubà”, que interpretarà obres d'Aguirre i tradicionals cubanes. Projecte Soxxi és un grup format per Borja Donet, Andreu Queralt, Miguel Ángel Real, Sergi Dauder, Josep Furió, Victor Segura i Joan Soriano.

  L'entrada als concerts d'aquest festival serà lliure fins a completar aforament.

  Pujar