elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Junta de Govern de Xàbia adjudica una de les parades del Mercat Municipal

La Junta de Govern de Xàbia adjudica una de les parades del Mercat Municipal

  La junta de govern de Xàbia ha adjudicat una de les parades que estaven buides en el Mercat Municipal.

  Aquest és el resultat del procés obert amb la finalitat d'ocupar els llocs que estan buits en el mercat de proveïments de Xàbia.

  A partir d'ara l'adjudicatària tindrà uns dies per a acabar el procés administratiu i presentar la documentació i com a l'haja completat podrà obrir el seu lloc.

  La regidoria de Dinamització Econòmica que dirigeix Juanlu Cardona ja té els tràmits necessaris molt avançats per a tornar a convocar el concurs i ocupar quatre parades que estan buides.

  En aquest sentit les bases arrepleguen, d'acord amb l'estudi que té la regidoria sobre el mercat, que les propostes de parades han de ser diferenciadores com a productes de drogueria o productes de neteja sostenibles, menjar per a portar, o fruiteria i verduleria. No es podran presentar ofertes per a establiments d'hostaleria.

  El regidor ha remarcat que omplir les parades buides del Mercat “és una prioritat del govern perquè si el Mercat Municipal funciona i atrau gent la resta del Centre Històric es beneficia”.

  A més ha anunciat que el departament està treballant en “una sèrie de millores” per al Mercat, tant referent al “funcionament i organització interna” com per a atendre les demandes dels venedors de millores en el propi edifici. Alguna cosa que Cardona –ha explicat- ja està treballant “amb les regidories de Serveis i Urbanisme”.

  La nova titular d'una parada serà Rosario Pérez Vargas, que arriba al Mercat Municipal amb un lloc de productes comestibles, ecològics i biosaludables.

  Pujar