elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'IV Fòrum Créixer Innovant CREAMA convida a CEO´s i experts a donar les claus del desenvolupament empresarial

L'IV Fòrum Créixer Innovant CREAMA convida a CEO´s i experts a donar les claus del desenvolupament empresarial

  L'IV Fòrum Créixer Innovant Creama presenta un interessant cicle de conferències englobades sota el títol "Impulsant l'Èxit Empresarial amb Estratègies de Dades Intel·ligents" i se celebrarà durant el mes de maig via en línia.

  Seran quatre sessions, amb quatre experts i CEO´s d'empreses com ImpactE, Green Urban Data, Inferis o Energesis que donaran les claus per a “dur a terme una estratègia efectiva de la gestió de dades”. Els dies seran 10, 17, 24 i 31 de maig a partir de les 10 h del matí. Cada sessió tindrà una duració aproximada d'una hora i es realitzaran a través de l'aplicació Zoom. L'assistència a totes les xarrades del fòrum és totalment gratuïta és necessari inscriure's per separat en cadascuna d'elles ací: https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=21750

  L'esdeveniment començarà el 10 de maig amb l'obertura Institucional i la primera sessió:”Com facilitar la transició energètica amb la gestió de dades". Aquesta conferència, que serà impartida per Ximo Masip,Cofundador i Desenvolupament de Negoci en ImpactE, versarà sobre la importància de la gestió de dades en la transició energètica, ja que aqueix tractament juga un paper fonamental perquè permet la recopilació, anàlisi i ús efectiu d'informació per a impulsar una transició energètica justa i de qualitat.

  La segona sessió serà el 17 de maig i portarà per títol "Solucions per a facilitar la presa de decisions i la priorització d'estratègies contra el canvi climàtic". Alejandro Carbonell, CEO i Cofundador de Green Urban Data S.L., explicarà als assistents com la gestió de dades impulsa la innovació i el desenvolupament de noves tecnologies per a combatre el canvi climàtic.

  La tercera sessió tindrà lloc el 24 de maig. José Norberto Mazón, professor i investigador en la Universitat d'Alacant, donarà la conferència "Les dades obertes i la compartició de dades en l'àmbit empresarial". En aquesta sessió, mostrarà les bondats del projecte InferIA, un "data marketplace" que ajuda al sector empresarial a trobar les dades necessàries per a generar un impacte econòmic positiu, així com monetitzar les dades disponibles.

  La quarta i última sessió se celebrarà el 31 de maig i serà a càrrec de Pedro José Fernández, fundador de Energersis Enginyeria, i es titula "L'analítica de dades i disseny de models de dades personalitzades". En aquesta conferència es comentarà la importància que qualsevol empresa que busque una gestió de dades eficient i una presa de decisions informada dispose d’un sistema adequat d'analítica de dades.

  El Fòrum Créixer Innovant està englobat dins de les activitats que es realitzen en el projecte Beachworking, l'objectiu del qual és potenciar les Noves Tecnologies i aconseguir que Xàbia siga vista com un destí per a nòmades digitals, així com que servisca de base per a la creació de noves empreses locals en el camp de la digitalització.

  La iniciativa està promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora, i organitzada per CEEI Elx, Creama, Ajuntament de Xàbia i l'Observatori Valencià de dades obertes i transparència.

  Pujar