elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fogueres fa una convocatòria massiva per a la celebració del 75 aniversari de la celebració d'aquestes festes a Xàbia

  La regidoria de Festes, que dirigeix Mavi Pérez, juntament amb la Comissió de Fogueres volen implicar a tot el poble en la gran celebració del 75 aniversari de les festes “santjoaneras” l'any vinent, per aquest motiu, han llançat una convocatòria massiva a totes les persones, que, d'una forma o una altra, han format part de la festa com a càrrecs representants festers des dels anys 50.

  Des de la regidoria, conviden a totes aquelles persones que van ser regines, majors o infantils, del foc, de la foguera, presidents i presidentes, a una reunió que se celebrarà divendres que ve 24 a les 20.30 hores a la Sala Polivalent del Portal del Clot, situada en l'Av. Trenc d’Alba, núm.2.

  Mitjançant la reunió es pretén posar en marxa l'organització dels pròxims actes vinculats al 75 aniversari, per això, és de vital importància que assistisquen tots els càrrecs dels últims anys. Aquesta iniciativa promoguda per la regidoria, en col·laboració amb la comissió, pretén fer de les festes un espai obert de participació i consens en el qual tots i totes puguen proposar les seues idees i decidir en conjunt.

  Segons ha destacat la regidora “hem enviat unes 400 cartes a aquelles persones que van ostentar aquests càrrecs des de 1950 fins a 2023”, des de María Teresa Calzado Rubio qui va ser la primera “Regina de la Foguera” fins a Arantxa Pons Leyda que va ser la Regina en 2023.

  Per part seua, la presidenta de la Comissió, Mari Carmen Andrés, ha recalcat “espere, amb molta il·lusió la màxima participació possible en aquest any tan important”.

   

  Pujar