19 de febrer de 2020 19/2/20

El Centre Artístic Musical de Xàbia incorpora cinc nous músics

El Centre Artístic Musical de Xàbia incorpora cinc nous músics - (foto 1)
  • L'entitat cultural comença aquest cap de setmana el seu programa especial en honor a Santa Cecilia

MÉS FOTOS
El Centre Artístic Musical de Xàbia incorpora cinc nous músics - (foto 2)

El Centre Artístic Musical de Xàbia continua creixent. I com és tradició, és el mes de novembre quan dóna la benvinguda als nous músics que reforcen i donen saba nova a la banda i l'orquestra.

Enguany són cinc els joves que s'han incorporat a l'agrupació musical: Laura Bisquert Signes (trompa), Vicent Salvà Buigues (percussió) i Pau Pastor Morató (trompeta) ja són membres de la banda mentre que Adaya Lucas Portillo (violí) i Laura Cholbi de Lamo (violí) se sumen a l'orquestra.

Dissabte passat, la banda va realitzar la cercavila festiva en la qual cada any recullen als nous músics a les seues cases, escenificant així la benvinguda a la família musical. En aquest acte també va participar la Musa del 2019, que és la xiqueta Eva Cardona Ferrer.

Aquest va ser el primer d'un complet programa commemoratiu amb el qual reten homenatge a Santa Cecilia, la patrona dels músics.

Aquest dissabte -16 de novembre-  arranca el calendari de concerts amb el de la Banda Jove, que actuarà a les 21’30 hores a l'església de Sant Bartolomé. La setmana vinent, el dissabte 23 de novembre –també a les 21’30 hores a l'església, serà el moment de la Banda del Centre Artístic Musical, dirigida per Carles Samblancat. I finalment, el divendres 6 de desembre -també a les 21’30 hores i a l'església- l'Orquestra tancarà aquest cicle extraordinari de concerts.

Pujar