10 de desembre de 2019 10/12/19

Catherine Russell tanca en gran la XIX edició del Xàbia Jazz

Catherine Russell tanca en gran la XIX edició del Xàbia Jazz - (foto 1)
  • 1200 persones van assistir a l'actuació de la cantant de Nova York

MÉS FOTOS
Catherine Russell tanca en gran la XIX edició del Xàbia Jazz - (foto 2)
Catherine Russell tanca en gran la XIX edició del Xàbia Jazz - (foto 3)

La XIX edició del Xàbia Jazz va tancar anit amb un gran espectacle. La cantant americana Catherine Russell va enlluernar a les 1.200 persones que van assistir al seu concert, un recital en el qual va demostrar que és una autèntica diva del jazz i el seu domini del repertori més aclamat per la vella escola.

La guanyadora d'un premi Grammy i qualificada com una de les cantants més excel·lents del nostre temps va tindre com a còmplices als ballarins de l'escola de Lindy Hop de la Marina, que van aprofitar per a demostrar el seu domini del swing.

El recinte de la plaça Constitució posava amb Russell punt i final a tres nits de bona música amb bandes d'altíssim nivell. Per l'escenari han passat enguany el  jazzman Ronald Baker, trompetista i cantant de Baltimore que és una de les referències actuals del millor jazz vocal masculí, i Jorge Pardo, flautista i saxofonista especialitzat a fusionar jazz i flamenc, una llegenda viva a nivell nacional que ha treballat amb artistes com Paco de Lucía, Camarón de la Isla, Pat Metheny, Chano Domínguez, i Tete Montoliú.

El regidor de Cultura, Quico Moragues, ha mostrat la seua satisfacció pel gran nivell de tot el festival, el bon ambient que es manté any rere any en aquestes nits de jazz i en la resposta del públic que, de forma regular, respon a la que és una de les principals cites culturals de l'estiu a Xàbia.

ocultar
Catherine Russell tanca en gran la XIX edició del Xàbia Jazz
Pujar