elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Beachworking de la regidoria de Dinamització Econòmica de Xàbia torna després de l'estiu

El Beachworking de la regidoria de Dinamització Econòmica de Xàbia torna després de l'estiu
  • La primera de les conferències serà aquest dimecres

MÉS FOTOS
El Beachworking de la regidoria de Dinamització Econòmica de Xàbia torna després de l'estiu - (foto 2)

La regidoria de Dinamització Econòmica de Xàbia que dirigeix, Juanlu Cardona, represa aquest mes de setembre el seu projecte Beachworking de la mà de l'ADL Tecnològic, en una programació que es desenvoluparà fins al mes de desembre.

Es tracta de conferències en format online, cursos presencials i esdeveniments perquè es puga practicar el Beachworking, és a dir, proporcionar coneixement i contactes a tots els emprenedors/as que ho desitgen.

El programa arranca el 13 de setembre amb una conferència XàbiaTIC on s'abordarà l'eina Canva, utilitzada pels dissenyadors gràfics. diferents temes de les Noves Tecnologies i les Eines de gestió.

El 20 de setembre s'iniciarà el Programa de Digitalització del Comerç de Creama. Aquesta nova acció tracta d'innovar en la formació que actualment s'imparteix per als comerciants amb la realització d'un programa complet per a l'adaptació de les empreses al nou escenari i l'impuls de la transformació digital per al comerç. Es realitzaran 8 tallers formatius en format en línia (webinar), en horari de 15.30 a 17.00 h. de manera gratuïta, dirigits a comerciants i empreses de la Marina Alta interessades a digitalitzar el seu comerç.

Destaquen conferències amb temàtiques com “Tik Tok”, “Publicitat en Facebook”, “Whatsapp Business”, facturació digital… entre altres temes.

A més, al novembre hi haurà una conferència dirigida especialment als joves titulada “Benestar digital” i acabarà al desembre amb un aperitiu sobre big data, tema que es tractarà dins d'un nou cicle sobre temes de NTIC que començarà al gener.

Un dels esdeveniments més populars que té el Beachworking i que arriba a la seua XV edició és el “Beers and Bytes”. Aquest esdeveniment és un punt de trobada entre persones emprenedores que compten la seua experiència i després es pràctica “Beachworking” en un ambient distès per a compartir projectes, idees o contactes. L'últim va comptar amb la participació de 4 emprenedores que van compartir els seus projectes i va congregar a multitud de nòmades digitals i emprenedors/as.

Com a novetat aquest trimestre, la regidoria ha programat un curs complet sobre “Habilitats Socials” tots els dimecres entre octubre i novembre, que mitjançant unes dinàmiques molt participatives i basades en el teatre de la improvisació, es podrà millorar la comunicació pública, la seua manera de vendre, parlar en públic o fer presentacions en viu. Aquest curs tindrà un vessant molt pràctic.

D'altra banda, la programació es complementa amb els 'Cafè amb l'ADL Tecnològic' els divendres en els persones rellevants i que formen part de la comunitat del Beachworking es prenen un cafè. En aquestes trobades es parla de projectes, històries personals i consells perquè puguen aportar a la comunitat tecnològica les seues experiències i conèixer-los d'una manera més pròxima. Amb això, es continuaran coneixent noves experiències empresarials que siguen casos d'èxit per a fomentar la interacció entre els futurs emprenedors i els empresaris ja consolidats on se cercarà acostar testimoniatges i experiències a tots els que es vulguen formar en noves tecnologies. A més s'està preparant un projecte d'aglutinar totes aquestes històries i donar-les a conèixer perquè servisquen d'inspiració a altres persones.

El regidor de Dinamització Econòmica, Juanlu Cardona, ha destacat la importància de la programació del projecte Beachworking i ha convidat a tots els comerciants i empresaris, a sumar-se a les diferents activitats plantejades per a poder impulsar els seus negocis. Totes les activitats –ha remarcat- són gratuïtes i l'única cosa que requereixen és una inscripció a través de l'ADL Tecnològic i el Creama Xàbia.

Pujar