elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alba Castillo i Artur Sanchis vencen en el Concurs Joves Intèrprets Tenor Cortis de Dénia

Alba Castillo i Artur Sanchis vencen en el Concurs Joves Intèrprets Tenor Cortis de Dénia
  MÉS FOTOS
  Alba Castillo i Artur Sanchis vencen en el Concurs Joves Intèrprets Tenor Cortis de Dénia - (foto 2)
  Alba Castillo i Artur Sanchis vencen en el Concurs Joves Intèrprets Tenor Cortis de Dénia - (foto 3)

  Els alumnes del Conservatori Professional de Música de Xàbia, Alba Castillo i Artur Sanchis, amb el violoncel han sigut els millors en el X Concurs Joves Intèrprets Tenor Cortis de Dénia, que s'ha celebrat aquest cap de setmana.

  A la cita van acudir cinc joves músics en la categoria A (fins a 12 anys) en corda, van anar Laia Bou, Iara Castany i Daniela Frolova amb el violí; i Marta Martínez i Alba Castillo amb el violoncello. Castillo va ser la guanyadora de tota la categoria.

  En la categoria B, fins a 10 anys, es van presentar amb el violoncello Valeria Castillo, Antonia Glushko, Albert Gilabert i Artur Sanchís. Sanchis va ser el millor de tots els participants.

  Des del Conservatori han volgut felicitar a tots els participants i al seu professorat per la gran faena realitzada.

  A més, aquest cap de setmana en el Conservatori s'ha celebrat el concert final del curs de vent-metall organitzat en el marc del festival Música a l’Estiu, que ha comptat amb la participació del quintet de metall Spanish Brass.

  El concert va reunir familiars dels joves estudiants del Conservatori Professional de Música especialitzats en aquests instruments, que van delectar al públic, entre els que estaven l’alcaldessa, Rosa Cardona i la regidora de Cultura, Mavi Pérez, amb una selecció de peces conegudes per tots, com la BSO de Skyfall, o Coldplay.

  Pujar