elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Agricultura i Creama ofereixen a Xàbia un curs de manipulador de plaguicides d'ús fitosanitari

Agricultura i Creama ofereixen a Xàbia un curs de manipulador de plaguicides d'ús fitosanitari
  MÉS FOTOS
  Agricultura i Creama ofereixen a Xàbia un curs de manipulador de plaguicides d'ús fitosanitari - (foto 2)

  La regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Xàbia, dirigida per Tere Bisquert, ha organitzat en col·laboració amb l'Agència de Desenvolupament Local de Creama Xàbia un curs per a l'obtenció del carnet de manipulador de plaguicides d'ús fitosanitari (nivell bàsic). Aquesta formació s'impartirà en dues sessions els dilluns 12 i 26 de març, en horari de  15’30 a 20 hores i en la Casa de Cultura.

  Els interessats a formalitzar la seua inscripció, que té un preu de 50 euros, poden fer-ho en Creama (telèfon 965794266 o Avinguda Trenc d’Alba número 2) fins al divendres 9 de març.

  Tal com explica Bisquert, amb aquest curs es pretén donar la informació i formació necessària per a reduir el risc tant per a la salut dels aplicadors de plaguicides com per als consumidors i el medi ambient.

  El nivell bàsic està dirigit a personal auxiliar de tractaments terrestres i aeris amb plaguicides d'ús fitosanitari i als particulars que els utilitzen en les seues pròpies instal·lacions, establiments o explotacions agrícoles i forestals sense ocupació de personal auxiliar, i utilitzant plaguicides que no siguen ni generen gasos mitjançant reacció química, classificats com a tòxics o molt tòxics, segons el que es disposa en el Reial decret 255/2003.

  Pujar