elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs s’adhereix a l’Estratègia provincial per a l’ocupació de la Diputació

Vinaròs s’adhereix a l’Estratègia provincial per a l’ocupació de la Diputació
  • La finalitat és fomentar l’ocupabilitat, l’emprenedoria i promoció econòmica per ajudar a generar noves oportunitats al municipi

MÉS FOTOS
Vinaròs s’adhereix a l’Estratègia provincial per a l’ocupació de la Diputació - (foto 2)

L’Ajuntament de Vinaròs s’ha adherit un any més a l’Estratègia provincial per l’ocupació, emprenedoria i promoció econòmica de la Diputació de Castelló. L’objectiu principal és potenciar l’autonomia de les persones mitjançant accions de formació, dotant-les de competències bàsiques per al procés de recerca d’ocupació i millorar la seua ocupabilitat, fomentant la inserció laboral i l’ocupació. També es pretén dotar de coneixements i ferramentes les persones amb una idea de negoci, així com aquelles que ja tenen  una empresa en funcionament.

Durant el mes de juny s’oferiran dos cursos dintre del programa REINICIA’T impulsat per Vinaròs Promou, l’Agència de Desenvolupament Local. El primer és “Anglés bàsic per l’atenció al visitant” amb una durada de 30 hores, que s’impartirà del 5 al 12 de juny al Centre del Coneixement del Vinalab. Les inscripcions es poden realitzar fins al 26 de maig, amb un màxim de 15 alumnes.

El segon curs és “Alfabetització informàtica per l’ocupació”, amb una durada de 20 hores, que s’impartirà del 19 al 23 de juny a l’Edifici de Les Camaraes. Les inscripcions es poden realitzar fins al 9 de juny, amb un màxim de 15 participants.

Les inscripcions per als dos tallers es poden realitzar de forma telemàtica a través del següent enllaç bit.ly/REINICIAT1. Destacar que les sol·licituds s’atendran per ordre d’entrada fins a esgotar les places disponibles.

Per més informació es poden telefonar a Vinaròs Promou, telèfon 964 40 77 00 ext 0170.

Pujar