elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs registra les dades d'atur més baixes des del desembre del 2008

Vinaròs registra les dades d'atur més baixes des del desembre del 2008
  • La taxa se situa en el 13,77% i millora també els registres que es van aconseguir al desembre del 2019 amb un atur del 14,82% i 2.078 aturats

La Generalitat Valenciana ha facilitat les darreres dades de l'atur a la Comunitat i Vinaròs ha aconseguit situar-ho per sota de les 2.000 persones, una xifra que no s'aconseguia des del 2008. Actualment els veïns que es troben desocupats, segons el registre del servei LABORA, són 1.981 persones, amb una taxa del 13,77%.

La regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha destacat que el descens de l'atur a la localitat sempre és una dada positiva, però insistia que "tot i la baixada des de l'Ajuntament continuarem amb la posada en marxa d'iniciatives que fomenten l'ocupació i la contractació per part de les empreses". En aquest sentit, Cano assenyalava que per part de l'Agència de Desenvolupament Local es realitza un important tasca per adherir-se als diferents programes i tallers d'ocupació impulsats des de la Generalitat Valenciana, Diputació de Castelló i Cambra de Comerç, així com xerrades i jornades de formació per al foment de l'emprenedoria.

D'altra banda, l'alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que "també s'ha incentivat a les empreses per a constituir una Entitat de Gestió i Modernització dels polígons industrials de les Capçades, Saldonar oest, Carretera d'Ulldecona i Planes Altes, fonamental per a millorar les cadascuna de les àrees perquè les empreses puguen ser més competitives, al mateix temps que s'afavoreix l'arribada de noves per a incentivar l'ocupació".

 

Pujar