22 de gener de 2021 22/1/21

Cs de Vinaròs reclama el desbloqueig del polígon de Soterranyes per a dinamitzar l'economia local

Cs de Vinaròs reclama el desbloqueig del polígon de Soterranyes per a dinamitzar l'economia local - (foto 1)
  • El portaveu al Consistori, Manuel Herrera, lamenta "la falta de lideratge comarcal que llastra les oportunitats de la ciutat"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vinaròs, Manuel Herrera, ha traslladat que "Cs ha presentat una proposta per a desbloquejar el polígon de Soterranyes durant aquest 2020 i contribuir així a dinamitzar l'economia local". "Vinaròs és el municipi amb més atur de la comarca cosa que és una molt mala notícia per als nostres veïns que han de buscar fóra el que no tenen a la seua casa", ha explicat l'edil. 

"Aquest projecte porta enterrat molts anys, malgrat les promeses tant dels Executius locals com del propi President de la Generalitat, Ximo Puig, en l'última campanya municipal", ha lamentat el regidor, qui ha assegurat que "la falta de lideratge polític i la mala gestió han convertit a la nostra ciutat en una ciutat sense oportunitats".        

En opinió d'Herrera, "a Vinaròs li falta lideratge comarcal perquè encara que és la capital ens estem quedant a la cua en molts aspectes, especialment quant al turisme i a l'ocupació, que al final són el motor econòmic d'un municipi". "El nul lideratge és tal que fins i tot sent els més perjudicats pel temporal, el President Sánchez ni es va acostar a la nostra ciutat en la qual recordem també governa el PSPV", ha resolt el regidor.

Pujar