elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs presenta la programació taurina per a les Festes de Sant Joan i Sant Pere

Vinaròs presenta la programació taurina per a les Festes de Sant Joan i Sant Pere
  • Pepe Luis Vázquez, Jesulín de Ubrique i Varea seran els toreros que oferiran la tradicional corrida de Sant Joan, que enguany s'avançarà per al dia 22 de juny a les 18:30h

MÉS FOTOS
Vinaròs presenta la programació taurina per a les Festes de Sant Joan i Sant Pere - (foto 2)

Aquest matí s'ha presentat a Vinaròs la programació taurina per a les Festes de Sant Joan i Sant Pere, amb un cartell de luxe que satisfarà els aficionats de Vinaròs i la comarca. L'empresa Tauro la Plana, amb la col·laboració de l'Ajuntament, portarà fins al municipi una de les millors ramaderies de l'Estat, La Palmosilla, per tal d'oferir un bon espectacle per als aficionats.                                        

El regidor en funcions, Marc Albella, ha destacat que "enguany com a principal novetat la corrida s'avançarà un dia i se celebrarà el 22 de juny, per evitar coincidències amb altres celebracions com el Corpus o la revetlla de Sant Joan". D'altra banda, agraïa a l'empresa Tauro la Plana la seua confiança de nou amb Vinaròs i l'aposta per un cartell de gran nivell, que de ben segur agradarà a tot el públic.

El gerent de l'empresa Tauro la Plana, Jesús Domínguez, ha explicat que una altra de les grans novetats per aquest any és que la corrida serà benèfica en favor de la Fundació Oncohematològica Infantil. Es tracta d'una entitat, sense ànim de lucre, que treballa en la investigació del càncer en els xiquets i part de la recaptació que s'aconseguisca es destinarà a la fundació per ajudar-la en les seues feines al laboratori.

Pel que fa al cartell de la corrida de toros Domínguez ha detallat que es comptarà amb tres figures de luxe. El primer en sortir a la plaça serà Pepe Luis Vázquez un matador amb un estil clàssic i elegant que satisfarà als aficionats més exigents, el segon torero serà el mediàtic Jesulín de Ubrique que torna a les corrides després d'haver patit un accident, on de ben segur deixarà palesa la seva bona mà amb la muleta. L'últim matador de la jornada serà Varea, un jove de la nostra província amb un gran futur per davant i que de ben segur oferirà un bon espectacle.

La programació taurina es complementarà amb la soltada de vaques que es farà el diumenge 23 de juny a les 18:30h per part de la ramaderia Alba Atenea. Les entrades per gaudir dels dos espectacles ja es poden aconseguir a les taquilles de la plaça de bous i també a la Penya Pan i Toros.

Pujar