elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs presenta la nova programació del Casal Jove per al segon trimestre de l’any

Vinaròs presenta la nova programació del Casal Jove per al segon trimestre de l’any
  • Curs de videojocs, sortides en caiac o el curs d’animació turística formaran part de la variada oferta per a promocionar entre els joves un oci alternatiu i educatiu

MÉS FOTOS
Vinaròs presenta la nova programació del Casal Jove per al segon trimestre de l’any - (foto 2)

La Regidoria de Joventut, encapçalada per Paula Cerdà, ha donat a conéixer la nova programació del Casal Jove per al segon trimestre del 2023. Una vegada més s'ha apostat per una oferta variada, que supose un entreteniment atractiu per als adolescents, al mateix temps que també milloren la seua formació i s'eduquen en valors.

Cerdà ha assenyalat que “la programació per als joves sempre s'estructura a partir dels cinc eixos temàtics que més els interessen, que són la cultura local, noves tecnologies, formació tècnica i laboral, a més d'oci educatiu i esport". Segons insistia l’objectiu és oferir un entreteniment alternatiu i saludable, lluny de les conductes addictives que en ocasions poden generar els videojocs o les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC).

Pel que fa a la programació, s’oferiran activitats d’oci educatiu com la “Pasqua Tecnològica”, que inclourà experiments, sessions de Minecraft i creacions d’entorns en 3D. El curs s’impartirà de l’11 al 14 d’abril i la inscripció ja està oberta amb el preu és de 15€. D’altra banda, també es farà el “Curs de videojocs” a través el programa Gdevelope, gràcies a la col·laboració de la Universitat Jaume I, a més d’un curs d’animació turística.

D’altra banda, l’esport també formarà part de les propostes del Casal Jove amb sortides amb caiac i una jornada de defensa personal, en aquest cas, amb una inscripció solidària que es destinarà per a les protectores d’animals CAU i PRODA. Així mateix, també s’apostarà per la formació amb la xerrada sobre drogues i joventut i la celebració de les II Jornades de Convivència Educativa i Social els dies 18 i 19 d’abril.

La regidora Cerdà detallava que es continuarà amb el Casal Acadèmic, dimarts i dijous de 17h a 19h, perquè els alumnes dels centres educatius disposen d'un espai per a realitzar els treballs o deures de classe, amb la possibilitat de poder utilitzar ordinadors i tauletes amb accés a Internet. Així mateix, també es continuarà amb Jocs de Rol al Casal divendres de 17h a 19h, degut a la bona acollida de l'experiència.

Cerdà destacava que les inscripcions s’obriran a partir de demà a des les xarxes socials del Casal Jove. També es poden tramitar des de la Seu Electrònica o presencialment al carrer del Carreró 51, fins a finalitzar les places. Per més informació es poden posar en contacte amb el Casal Jove al telèfon 636222743 o enviar un correu electrònic a l'adreça casaljove@vinaros.es.

 

Pujar