elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs presenta les XV Jornades de la Cuina de la Galera

Vinaròs presenta les XV Jornades de la Cuina de la Galera
  • La ciutat engega el nou calendari gastronòmic amb el millor producte marítim de la llotja com a principal protagonista

MÉS FOTOS
Vinaròs presenta les XV Jornades de la Cuina de la Galera - (foto 2)
Vinaròs presenta les XV Jornades de la Cuina de la Galera - (foto 3)
Vinaròs presenta les XV Jornades de la Cuina de la Galera - (foto 4)

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha presentat, aquest matí, al restaurant Bergantín, les XV Jornades de la Cuina de la Galera que donen inici al Calendari Gastronòmic de la destinació turística de Vinaròs. Les jornades se celebraran del 16 al 29 de gener amb la participació de vuit restaurants, que ha preparat menús especialment dissenyats per a gaudir de la bona cuina vinarossenca.

Els establiments participants en aquesta ocasió són La Puerta Azul, Nou Parada, Casa Lina, Bergantín, La Isla, Nou Bar, Rubén Miralles i La Carabassa. Cadascun dels xefs han preparat menús que consten de diferents entrants, un plat principal i postres, celler no inclòs, amb uns preus que oscil·len entre els 30 i 45€. Cal destacar que els clients que gaudisquen de les jornades podran participar en el sorteig de dos dinars o sopars per a dues persones, emlplenant el qüestionari de satisfacció mitjançant un codi QR que proporcionaran els mateixos restaurants.

Durant la presentació, el primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, s’ha mostrat satisfet per la bona acollida dels restaurants a les jornades, amb la participació de vuit establiments. D’altra banda, assenyalava que “enguany com a novetat alguns restaurants ofereixen l’opció de ‘menú executiu’ els dies feiners, una proposta més senzilla, amb preu reduït, per gaudir amb un únic entrant, plat principal i postres de les Jornades de la Cuina de la Galera”. Així mateix, un dels establiments també ofereix l’opció de plat únic per degustar la galera de forma diferent. 

Albella agraïa la implicació de l’associació Vinaròs Gastronòmic per fer possible les jornades i anunciava que durant la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, es presentarà el nou calendari gastronòmic, amb algunes novetats per tal de donar un nou impuls a la cuina vinarossenca.

Tota la informació de les XV Jornades de la Cuina de la Galera es pot consultar a les xarxes socials i a la pàgina www.turisme.vinaros.es. Igualment, també poden trobar més informació a la Tourist Info i als diferents tòtems turístics que hi ha distribuïts per la ciutat a través dels codis QR que s’han generat.

Pujar