elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs oferirà tallers i seminaris per al foment de l'emprenedoria dintre del sector agrari

Vinaròs oferirà tallers i seminaris per al foment de l'emprenedoria dintre del sector agrari
  • La formació està adreçada tant per a empreses com per a persones emprenedores amb l'objectiu que puguen posar en marxa noves iniciatives o negocis

MÉS FOTOS
Vinaròs oferirà tallers i seminaris per al foment de l'emprenedoria dintre del sector agrari - (foto 2)
Vinaròs oferirà tallers i seminaris per al foment de l'emprenedoria dintre del sector agrari - (foto 3)

Avui al matí la regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha presentat nous cursos i formació per al sector agrari organitzats des de la Generalitat Valenciana, Unió Europea i Unió de Petits Agricultors i Ramaders, amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament Local. La regidora Fibla ha explicat que "atesa l'actual diversitat d'activitats econòmiques vinculades a l'agricultura, com ara l'agroalimentació o l'agroturisme, des de la Regidora s'han programat una formació específica per ajudar a les empreses i emprenedors a posar en marxa noves iniciatives o idees de negoci". Segons ha detallat tots els tallers seran gratuïts, amb inscripció prèvia, i es faran a la Biblioteca Municipal.

La primera acció serà a través del programa Agroforma't, amb el taller semipresencial "Inici a l'activitat agrària", la formació comptarà amb un total de 44 hores i s'impartirà del 21 al 25 d'octubre a la Biblioteca Municipal en horari de 16h a 20h. Les inscripcions es poden fer de forma gratuïta fins al 14 d'octubre.

Agroforma't també inclourà quatre seminaris, "Potencialitat de la PAC Reserva Nacional" per al 5 de novembre, inscripcions fins al 29 d'octubre. "Condicionament i comercialització, augment de rendes i canvis normatius" per al 12 de novembre, inscripcions obertes fins al 5 del mateix mes. "Eines de venda directa per als i les productores", dies 19 i 21 de novembre, places disponibles fins al dia 12. I per últim, "Malherbologia i cobertes verdes: un enfocament agroecològic" per al 26 de novembre, inscripcions fins al dia 19. Cal destacar que tots els seminaris es faran a la Biblioteca Municipal en horari de tarde i les inscripcions es poden realitzar a través del web bit.ly/AGROFORMAT.

D'altra banda, per al dijous 14 de novembre es farà la jornada "Noves oportunitats de negoci del sector agroalimentari i agroturístic", amb dues xerrades a la Biblioteca Municipal. Les inscripcions es poden formalitzar des del web bit.ly/OPORTUNITATSDENEGOCI. Per més informació es poden adreçar a la pàgina http://adl.vinaros.es o bé de forma presencial a l'oficina de l'Agència de Desenvolupament Local ubicada al carrer de Sant Ramon.

Pujar