elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs celebrarà el 13 d'agost la III Diada de la Joventut

Vinaròs celebrarà el 13 d'agost la III Diada de la Joventut
  • Des de l'Ajuntament s'ha preparat una jornada especial al passeig de Fora del Forat amb activitats i concerts per a promocionar l’oci educatiu

MÉS FOTOS
Vinaròs celebrarà el 13 d'agost la III Diada de la Joventut - (foto 2)

La Regidoria de Joventut ha organitzat per al divendres 13 d'agost una programació especial per a celebrar la III Diada de la Joventut. El passeig de Fora del Forat serà l’escenari de diversos concerts, a més d’acollir activitats i xerrades per a visibilitzar el talent jove. La regidora de l’àrea, Paula Cerdà, ha destacat que "l'objectiu és fomentar l'oci educatiu com una eina per a combatre les conductes i consums no desitjables". Segons afegia les activitats programades segueixen els principals eixos de les administracions públiques per tal de crear polítiques de prevenció, promoció i participació dels joves per fer una societat més justa i inclusiva.

Cerdà assenyalava que la Diada de la Joventut forma part de les polítiques de l’Ajuntament, a través del I Pla Local de la Joventut, i també dels eixos de treball de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), per a facilitar l’apoderament dels joves, reconèixer els seus drets i necessitats perquè puguen construir el seus projectes de futur.

Pel que fa a la programació, el tècnic de Joventut, Iván del Castillo, detallava que els actes començaran a partir de les 18:00h al Passeig de Fora del Forat amb les activitats de soccerballs i onewheels. D’altra banda, també es farà una taula redona per a visibilitzar el talent i l’emprenedoria dels joves, a més d’una mostra amb la participació de les associacions locals que treballen amb i per la joventut.

A partir de les 23:30h començaran els concerts amb les actuacions dels grups valencians El Diluvi i Pepet i Marieta, amb posterior animació musical fins ben entrada la matinada per part del discjòquei local Marc Ferrer. L’accés als concerts és totalment gratuït i es comptarà amb servei de barra i menjar.

Per acabar, la regidora Cerdà animava tots els joves de Vinaròs a gaudir de la III Diada de la Joventut per passar una jornada amb oci educatiu i musical, al mateix temps que es reivindica la importància dels joves dintre de la societat.

Pujar