elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs aposta per fomentar noves oportunitats de negoci basades en l’agricultura

Vinaròs aposta per fomentar noves oportunitats de negoci basades en l’agricultura

  Vinaròs aposta per fomentar noves oportunitats de negoci basades en l'agricultura. Anna Fibla, Regidora de Cultura i Desenvolupament Local de Vinaròs ha donat començament a la Jornada "Noves oportunitats de negoci del sector agroalimentari i agroturístic".

  Una idea duta a terme, atés a l'actual diversitat d'activitats econòmiques vinculades amb l'agricultura, com ara l'agroalimentació, l'agroturisme, i les seues diferents línies de productes i serveis, com els productes artesans, els ecològics, la gastronomia, la salut i el benestar, entre d'altres.

  En paraules de la regidora "El que hem preparat són unes conferències molt interessants que ens aproparan al món real, en exemples reals, per tindre una idea de com iniciar les nostres futures activitats en el terreny agroalimentari"

  Aquesta jornada ha comptat amb la participació d'experts emprenedors de la Comunitat Valenciana, els quals contaren la seua experiència personal en aquest sector. Per una banda Anay Bueno de Cor de Carxofa, restaurant de Benicarló amb productes ecològics i de proximitat, i amb un espai dedicat a la formació i a I+D+I de tècniques i productes saludables, i Gabriel Mayor, de Magnanimvs, amb bodegues, vins d'autor i turisme rural a Vilafamés, nous conceptes agroturístics i la seua visibilització.

  D'altra banda, Juan José Lliso, tècnic de la Conselleria d'Agricultura, ha acudit per explicar casos d'èxit de la Comunitat Valenciana i models a seguir per a trobar oportunitats de negoci en el sector agroalimentari i agroturístic.

  La finalitat d'aquestes xerrades, destinades a empreses i persones emprenedores, ha estat generar noves oportunitats de negoci relacionades amb aquest sector d'activitat econòmica tan important. Donant resposta a les necessitats empresarials i aportant idees i solucions per a donar un valor afegit als nostres productes i serveis i afavorir una diferenciació d'aquests, potenciant a més el comerç local, afavorint els valors de proximitat, socials, mediambientals, naturals, ecològics, de turisme rural, saludables i gastronòmics que la societat actualment demanda.

  L'acte ha estat organitzat per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, canvi Climàtic i desenvolupament Rural. Servei de Transferència de Tecnologia Col·labora: Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Vinaròs.

  Pujar