elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
MARXA SENDERISTA VINARÒS

Vinaròs aposta per un estil de vida saludable amb la organització de la I Marxa Senderista

Vinaròs aposta per un estil de vida saludable amb la organització de la I Marxa Senderista
  • La prova es de caire popular i tindrà un recorregut de 7,5Km al voltant del Puig de la Misericòrdia

MÉS FOTOS
Vinaròs aposta per un estil de vida saludable amb la organització de la I Marxa Senderista - (foto 2)

Aquest matí el regidor d’Esports, Edu Barberà, acompanyat pels representants de l’Aula Natura, Eladio Balboa i Virgili Verge, ha presentat la 1a Marxa Senderista. Es tracta d’una prova emmarcada dintre de la Campanya d’Esport Popular amb a l’objectiu de fomentar la pràctica de l’exercici, dintre d’un estil de vida saludable, al mateix temps que es gaudeix del paratge natura de l’entorn del Puig de la Misericòrdia.

El regidor Barberà ha destacat que es tracta d’una prova organitzada per l’Aula Natura amb la col·laboració de l’Ajuntament. En aquest sentit, agraïa la feina de tots els seus integrants per dissenyar un circuit que resulte atractiu per als participants. D’altra banda, indicava que “la Marxa també té una important vessant solidària perquè per cada inscripció de es destinarà 1€ en favor de l’Associació Provincial d’Alzheimer de Castelló, així que animem tots els veïns a participar”.

Per la seua banda, Balboa comentava que es tracta d’una marxa senderista per camins i pistes forestals, per tant és important disposar de calçat i roba còmoda. Pel que fa a les inscripcions, es poden realitzar fins al 5 de novembre a través del web www.hj-crono.es, amb el preu de 10€ que s’inclou un motxilla, samarreta i esmorzar. Balboa indicava que la recollida dels obsequis es farà el mateix dia de la Marxa a la plaça de l’ermita de 9:00h a 9:45h i la sortida serà a les 10:00h.

En relació a la sortida, Verge assenyalava que es farà de forma esglaonada, primer amb els vulguen fer la prova corrent, després els senderistes i per últim els participants amb gossos, que hauran de dur lligats. Segons destacava la intenció es facilitar la sortida perquè el recorregut puga ser més fluït.

Per acabar, Barberà insistia en els seus agraïments a l’Aula Natura i tots els voluntaris que faran possible la 1a Marxa Senderista i animava tots els veïns a participar.

 

Pujar