elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs acull les II Jornades de Convivència Educativa i Social

Vinaròs acull les II Jornades de Convivència Educativa i Social
  • Durant dos dies participaran els alumnes dels centres educatius de la comarca per tractar temes com l’assetjament escolar, el consum de drogues o la salut mental

MÉS FOTOS
Vinaròs acull les II Jornades de Convivència Educativa i Social - (foto 2)

El Centre del Coneixement del Vinalab va acollir ahir i avui mateix les II Jornades de Convivència Educativa i Social. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’entitat Vinacae, amb el suport de la Regidoria de Joventut, amb la finalitat de crear comunitat entre els centres educatius, alumnat, professorat, agents socials, administracions i fins i tot Policia Local per donar eines per resoldre problemes relacionats amb la salut mental, consum de drogues, educació sexual, masclisme o assetjament escolar.

Les jornades sobretot busquen la participació dels alumnes per conéixer de primera mà quines són els principals problemes que afecten als xiquets i xiquetes, per posar-los en comú amb el personal de serveis socials, orientadors escolars i inspectors, entre altres, per aportar possibles solucions.

Pel que fa a Vinacae, és una associació sense ànim de lucre que va nàixer al 2018 amb la voluntat de lluitar contra l’assetjament escolar. Amb el pas dels anys l’entitat ha evolucionat per incloure altres qüestions que afecten a l’alumnat com la salut mental, el masclisme o l’educació emocional, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels estudiants.

 

Pujar