elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs aconsegueix una ocupació turística del 97% durant l’agost

Vinaròs aconsegueix una ocupació turística del 97% durant l’agost
  • Les xifres suposen un increment del 12% en relació a les dades del mes de juliol i d’un 0,3% si les comparem amb l’agost de l’any passat

MÉS FOTOS
Vinaròs aconsegueix una ocupació turística del 97% durant l’agost - (foto 2)

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha donat a conéixer les dades de l’ocupació turística durant el mes d’agost, que han arribat fins al 97%. Es tracta d’una dada positiva que supera les xifres que es van aconseguir l’any passat i consolida Vinaròs com una destinació turística preferent a la Comunitat Valenciana.

Pel que fa a les dades més concretes, els apartaments han aconseguit una ocupació del 95%, els hotels un 93% i els càmpings han arribat al ple absolut amb el 100%. A nivell general, l’ocupació durant aquest 2023 durant els mesos de juliol i agost s’ha situat al 91%.

En relació a l’origen dels visitants durant el mes d’agost, els hotels han registrat un 80% de turistes espanyols, mentre que la resta, el 20%, han sigut estrangers. En el cas dels apartaments, les dades han sigut del 60% d’origen espanyol i 40% estrangers, i per últim el càmping ha sigut del 90% turistes nacionals i 10% internacionals.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha recordat que actualment Vinaròs compta amb 6.420 places d’allotjament turístic reglades, de les quals 4.868 són d’apartaments registrats per part de l’Ajuntament i que compleixen amb la normativa establerta per Turisme Comunitat Valenciana, 790 places pertanyen a càmpings i 762 a hotels i pensions. En aquest sentit, assenyalava que s’ha aconseguit una ocupació del 97% durant el mes d’agost.

Pujar