elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs acollirà el taller "Gestió integrada de plagues i bones pràctiques agràries"

Vinaròs acollirà el taller "Gestió integrada de plagues i bones pràctiques agràries"
  MÉS FOTOS
  Vinaròs acollirà el taller "Gestió integrada de plagues i bones pràctiques agràries" - (foto 2)

  Cooperatives Agro-alimentàries, amb la col·laboració de la Regidoria d'Agricultura i del Consell Agrari Local, ha programat per al mes d'abril la jornada de "Gestió integrada de plagues i bones pràctiques agràries". L'objectiu és assessorar als agricultors perquè realitzen un ús més eficient i sostenible dels productes fitosanitaris a l'hora de controlar les possibles plagues.

  El regidor de l'àrea, Jordi Moliner, ha indicat que "és molt important protegir els cultius, però s'ha de fer de forma correcta per evitar que un excés dels productes fitosanitaris pugue acabar malmetent la pròpia collita o altres espècies animals". En aquest sentit, ha explicat que el taller que es farà el proper dijous 4 d'abril té l'objectiu d'informar i assessorar als llauradors com realitzar una gestió més eficient i sostenible d'aquests productes.

  La jornada es farà a la Biblioteca Municipal a partir de les 17h amb la xerrada "Control de cotonet de les Valls i trip de l'orquídia" que impartirà el doctor i investigador Alejandro Tena, mentre que a les 18:30h l'enginyer tècnic agrícola César Roures oferirà la ponència "Higiene i bones pràctiques en la producció primària".

  L'assistència serà totalment gratuïta, però abans caldrà realitzar una inscripció prèvia, fins a l'1 d'abril, al correu electrònic pgcifre@gmail.com o trucant al telèfon 964 45 15 57. Les places són limitades.   

   

  Pujar