elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El turisme remunta a Vinaròs després d'un bon mes de setembre

El turisme remunta a Vinaròs després d'un bon mes de setembre
  • La Tourist Info va tancar el setembre amb 2.024 consultes d’informació ateses

MÉS FOTOS
El turisme remunta a Vinaròs després d'un bon mes de setembre - (foto 2)

La Regidora de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha donat a conèixer les dades turístiques registrades durant el mes de setembre. En total la Tourist Info ha atés 2.024 consultes d’informació per part dels visitants, un increment del 24,63% en relació a l’any passat.

Pel que fa a les dades més concretes, els turistes espanyols han sigut els que més s’han apropat fins a la Tourist Info amb un total de 1.213 consultes realitzades. Si comparem aquesta xifra amb el setembre de l’any passat suposa un increment del 26,62%. Sobretot destaquen els visitants d’Aragó amb 310 peticions, seguits de la mateixa Comunitat Valenciana, Catalunya i Madrid. Així mateix, s’ha registrat una notable afluència de consultes realitzades per turistes de Castella i Lleó amb un total de 106.

En relació als visitants estrangers, les consultes s’han elevat fins a les 811, un increment del 21,95% en relació a les dades de l’any passat. En aquest cas, destaquen els visitants francesos amb 465 consultes, seguits dels alemanys i holandesos, a més comptar amb visitants belgues, que han realitzat 49 peticions.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés, Marc Albella, ha fet un balanç positiu de les dades, que han suposat un increment del 24,63% en relació a les que es van obtenir al 2022. Segons comentava “aquestes xifres no inclouen els visitants locals per tal de poder disposar d'unes dades més reals”. En aquest sentit, comentava que “les bones condicions climàtiques, acompanyades amb una variada oferta turística, esportiva i gastronòmica amb propostes com Vinaròs de Tapa en Tapa, les Jornades de la Cuina de la Tonyina o la celebració del 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs han estat clau per aconseguir aquestes xifres positives, que permeten allargar la temporada alta durant tot el mes de setembre”.

Pujar