elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El turisme és el protagonista a Vinaròs en la jornada de coneixement de recursos turístics per a les empreses SICTED

El turisme és el protagonista a Vinaròs en la jornada de coneixement de recursos turístics per a les empreses SICTED
  MÉS FOTOS
  El turisme és el protagonista a Vinaròs en la jornada de coneixement de recursos turístics per a les empreses SICTED - (foto 2)
  El turisme és el protagonista a Vinaròs en la jornada de coneixement de recursos turístics per a les empreses SICTED - (foto 3)
  El turisme és el protagonista a Vinaròs en la jornada de coneixement de recursos turístics per a les empreses SICTED - (foto 4)

  Les empreses vinarossenques que pertanyen al Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins, SICTED, van participar la setmana passada en una jornada de coneixement de recursos turístics organitzada pel departament de Turisme. Gràcies a aquesta activitat van poder conéixer alguns dels principals atractius de caràcter agroalimentari del Maestrat.

  Aquesta experiència ha permés als empresaris de Vinaròs crear vincles amb els productors de vi i de taronges del municipi i del Maestrat, així com conéixer també alguns indrets espectaculars amb oliveres mil·lenàries.

  Aquesta acció s'emmarca en el ventall d'activitats formatives que les empreses de SICTED han de passar per tal de renovar el distintiu de qualitat promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme, Turisme Comunitat Valenciana i al que pertany l'Ajuntament de Vinaròs. En la jornada es van conéixer olis monovarietals i mil·lenaris de Besalduch de Sant Mateu, taronges i altres cítrics de Citrus&Life de Vinaròs

   

  Pujar