elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Turisme fa entrega dels premis a les millors propostes de Vinaròs de Tapa en Tapa edició Carnaval

Turisme fa entrega dels premis a les millors propostes de Vinaròs de Tapa en Tapa edició Carnaval
  • Els comensals van ser els encarregats de valorar les creacions dels 24 establiments que van participar en aquesta nova proposta del calendari gastronòmic impulsada per Turisme Vinaròs

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha fet entrega dels premis a les millors creacions de les jornades gastronòmiques de Vinaròs de Tapa en Tapa edició Carnaval. Recordem que el concurs s'ha realitzat amb les valoracions dels comensals, que almenys, van degustar sis de les propostes elaborades pels establiments. En total van participar 24 bars, cafeteries i restaurants, que una vegada més van sorprendre amb unes tapes innovadores i creatives, amb el millor producte de proximitat.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i d'Interés Turístic, Marc Albella, agraïa la participació dels establiments en aquesta nova iniciativa del calendari gastronòmic que es va celebrar del 10 al 19 de febrer. En aquest sentit, assenyalava que “la intenció és oferir noves propostes que complementen la programació de Carnaval, en aquest cas, amb la gastronomia com a protagonista amb la intenció d’ajudar a dinamitzar el sector i promoure la nostra cuina”.

Pel que fa als guardons, el primer premi ha sigut per a la Peña Madridista Vinaròs amb la proposta cruixent de pollastre, formatge de cabra i vinagreta a la francesa. El segon guardó ha sigut per al Bar Mataró amb la tapa anomenada Satisfayer, mentre que el tercer premi ha recaigut per a l’establiment L’Olivera amb patacó farcit a l’estil L’Olivera.

D’altra banda, també es va fer entrega de 10 lots de marxandatge i dues experiències gastronòmiques de Saborea España, amb una visita i degustació a un celler i visita a una explotació de bolets i tòfones, a través del sorteig que es va realitzar entre els comensals que van participar en les votacions.

L'alcalde, Guillem Alsina, felicitava als guardonats i també agraïa la participació dels 24 establiments en aquesta primera edició de Vinaròs de Tapa en Tapa edició Carnaval. Segons afegia “la intenció és consolidar aquesta nova proposta gastronòmica per ajudar a fer de Vinaròs un referent culinari al nostre territori”.

Pujar