elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Tourist Info atén més de 4.100 visitants durant el mes d’agost

La Tourist Info atén més de 4.100 visitants durant el mes d’agost
  • Les dades suposen un increment del 2,59% en relació a les xifres de l’any passat i confirmen les bones dades turístiques de l’estiu

MÉS FOTOS
La Tourist Info atén més de 4.100 visitants durant el mes d’agost - (foto 2)

La Regidora de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha donat a conéixer les dades turístiques registrades durant el mes d’agost. En total la Tourist Info ha atés 4.192 consultes d’informació per part dels visitants, un increment del 2,59%, en relació a l’any passat.
Pel que fa a les dades més concretes, els visitants espanyols són els que més s’han apropat a la Tourist Info amb un total de 2.763 consultes, un increment de l’1,39% en relació a l’any passat. Sobretot destaquen els bascos amb un augment de l’11,11%, seguits dels catalans amb un 7,61% i dels valencians amb un 2,34%.

En relació als visitants estrangers, en total s’han registrat 1.429 consultes, un creixement del 5%. Els holandesos són els que més destaquen amb un increment de les consultes del 125%, seguit dels alemanys amb un 40,40% i francesos amb un 2,65%.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha fet un balanç positiu de les dades, amb l’increment del 2,59% en relació a les xifres aconseguides durant l’agost del 2022. Segons detallava no s’inclouen els visitants locals per tal de poder disposar d'unes referències més reals.

En aquest sentit, Albella destacava que “aquestes bones dades també s’han registrat en les experiències turístiques que s’han fet al llarg de l’estiu, aconseguint el ple absolut en totes les visites al voltant del patrimoni natural i històric que es conserva al municipi”. El regidor afegia que “cada any treballem per fer de Vinaròs una destinació de qualitat, gràcies a una oferta cultural i d’oci alternativa al sol i platja, que ens situa com a referent turístic de primer ordre”.

 

Pujar