elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S'obri el concurs per a escollir el cartell anunciador de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs

S'obri el concurs per a escollir el cartell anunciador de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs
  • Fins al 15 de maig es podran presentar les propostes i la guanyadora s'endurà un premi de 1.000€, a més de ser la imatge anunciadora de les festes d'inici de l'estiu

MÉS FOTOS
S'obri el concurs per a escollir el cartell anunciador de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs - (foto 2)

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, encapçalada per Marc Albella, convoca un nou certamen per a escollir el cartell anunciador de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2020. Es tracta d'un concurs obert a tota la ciutadania en general que podrà aportar imatges, muntatges digitals o fins i tot dibuixos, sempre i quan tinguen alguna relació amb les festes per tal de promocionar-les a través d'un cartell que les identifique.

Les propostes es podran presentar fins al 15 de maig a l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà, acompanyades d'un sobre tancat amb el lema de la imatge i les dades personals del participant. Cal destacar que en tots els cartells que es presenten haurà d'aparèixer ben visible la inscripció “Fira i Festes Sant Joan i Sant Pere. 19 al 29 de juny 2020. Vinaròs”. Per la seua banda, un jurat format pels membres del Consell de Festes, fotògrafs, dissenyadors i il·lustradors, entre altres professionals, serà l'encarregat de valorar totes les propostes presentades per escollir una guanyadora.

El regidor Albella ha destacat que "aquest concurs té com a objectiu fer unes festes més properes a la ciutadania, donant l'oportunitat de poder participar de forma activa en el disseny del cartell anunciador". En aquest sentit, ha animat als veïns a presentar propostes, recordant que es tracta d'un certamen obert i totalment lliure.

Per més informació poden consultar totes les bases del concurs al web de l'Ajuntament de Vinaròs i a les xarxes socials.

Pujar