elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S’obren les inscripcions per a participar en el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs

S’obren les inscripcions per a participar en el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs
  • Els cuiners podran presentar les sol·licituds fins al proper 12 de maig amb una recepta innovadora i creativa amb el llagostí com a principal protagonista

Turisme Vinaròs anuncia que s’ha obert el termini d’inscripcions per a poder participar en el XX Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs se celebrarà el proper 22 de maig a Mercat Municipal. Els professionals del món de la cuina podran presentar les sol·licituds per a participar fins al 12 de maig a través del web https://llagosti.vinaros.es/.

Pel que fa als guardons, el guanyador del certamen obtindrà el Llagostí d’Or i una dotació econòmica de 1.500€, el segon classificat obtindrà el Llagostí d’Argent i 1.000€, i el tercer classificat el Llagostí de Bronze i 500€.

Cal destacar que el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí formarà part del segon Gastrofestival, una iniciativa que va nàixer l’any passat amb la voluntat de donar un nou impuls a la tradicional Festa del Llagostí. Properament es donarà a conéixer tota la programació prevista amb la voluntat de promoure la gastronomia local amb els productes de proximitat i sobretot el llagostí de Vinaròs com a principal protagonista.

Pujar